Добавено в твоите Избрани обяви

Раком НТ ЕООД

Разглеждания: 3 442

За компанията

Раком НТ е една от първите частни компании в България, която още от основаването си през Септември 1993г. активно участва в обновяването и внедряването на нови технологии в областта на цифровото Радио и Телевизионно ефирно разпространение, както и на телекомуникационните мрежи в страната.
След навлизане на мобилните комуникации в България, Компанията е основен участник в изграждането на GSM Базови Станции, Преносните мрежи и последващите техни подобрения, разширения и подмяна на технологичните съоръжения. Компанията разполага с колектив от високо квалифицирани специалисти и техническа екипировка, необходими за изпълнението на монтаж, настройки, тестове и въвеждане в експлоатация на всички видове активно оборудване за 2G, 3G и LTE базови станции, производство, доставка и монтаж на ЖР кули, монополи, антенни носачи и други метални конструкции необходими при монтаж на телекомуникационно оборудване, както и всички видове линейни кабелни трасета изграждани с оптичен, меден или друг вид кабел.

Още от началото на своето съществуване и до  сега,  Раком НТ ЕООД се превърна в предпочитан и дългосрочен партньор на всички мобилни оператори в страната  и  техните партньори.

Раком НТ притежава много гъвкаво управление и екип съставен от изключително опитни и висококвалифицирани специалисти. Управлението на Компанията се осъществява от опитен мениджърски екип с богат професионален опит. Това гарантира перфектната организация и прави възможно реализирането на поетите от нас задължения в рамките на договорените срокове.
Компанията разполага със собствена лаборатория за изпитване с високо квалифицирани тест - инженери, с дългогодишен опит и всички необходими за дейността измервателни устройства.
Монтажните групи се състоят от 3, 4 или 5 човека (в зависимост от  технологичната необходимост).

Контакти

Адрес

ул.Ицхак Грациани 33, София 1336 / Виж на картата

Уебсайт

http://www.racomnt.net/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Раком НТ ЕООД

ул.Ицхак Грациани 33, София 1336