Добавено в твоите Избрани обяви

Арт Парк ЕООД

Разглеждания: 18 007

За компанията

Арт Парк ЕООД е основана през 2002г. Разполага със собствена база, квалифициран персонал и собствени товарни автомоби за доставка на предлаганото оборудване - метални шкафове, стелажни системи, парково оборудване, поцинковани стълбове и пилони, седалки за стадиони, LED прожектори и осветление. През 2010г. фирмата е сертифицирана по стандартът ISO 9001:2008.

 

Мисия

Мисията на фирмата е да доставя продукти с високо качество на клиентите си, да работи усилено и да спомага за изграждането на по-добра обществена среда. Едни от най-важните елементи от фирмената политика в 13 годишната история на Арт Парк ЕООД са коректното отношение към клиентите, бързата доставка и изгодните ценови условия.

 

Основна дейност

Ние предлагаме качествено оборудване за паркове и градини, поцинковани изделия за улично осветление, обзавеждане за офисни, архивни и производствени помещения, обзавеждане за медицински заведения, оборудване за стадиони и спортни съоръжения , както и изработване на специални проекти.


Визитна картичка

Oборудване за паркове и градини, поцинковани изделия за улично осветление, обзавеждане за офисни, архивни и производствени помещения, обзавеждане за медицински заведения, оборудване за стадиони и спортни съоръжения , както и изработване на специални

Служители:16
Офиси в България:Равно поле 2129, Елин Пелин, Софийска област
Година на основаване:2002

Придобивки

Служебен телефон
Бонуси
Кафе и напитки

Контакти

Телефон

02 4219191

Уебсайт

http://www.artpark.bg/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Арт Парк ЕООД