Добавено в твоите Избрани обяви

Ай Би Си Студентски обмен ООД

Разглеждания: 13 115

За компанията

Ай Би Си (IBC Student Exchange – Bulgaria) отваря първия си офис във Варна през далечната 1999 година като агенция за студентски и младежки пътувания. В периода между 2000 и 2008 година, компанията работи предимно с участници в студентски програми в САЩ (Work&Travel USA), програми за професионални стажове в САЩ (Internship Training USA), езиково обучение във Великобритания, както и програми за работа и стаж във Великобритания по схемите SBS (Sectors Based Scheme) и TWES (Training and Work Experience Scheme).

Като основен представител на водещи американски компании, одобрени от Държавния департамент на САЩ, само за този период IBC изпраща хиляди участници по програми Work&Travel USA и Internship Training program. От офисите на IBC в София, Пазарджик, Варна и Благоевград, за същия период отпътуват стотици участници по програмите за работа в хотелиерството и ресторантьорството във Великобритания.

През 2008 година, след изключително селективен подбор, IBC e избрана, сред много други кандидати, за основен партньор на един от най-големите оператори за работа в селското стопанство във Великобритания – HOPS Labour Solutions. През първия сезон на партньорство IBC изпраща над 200 участници в програмите за селскостопански работници. През 2009-та тази бройка достига близо 900 участници, а между 2010 и 2014-та година фирмата изпраща средно около 2500 участници годишно и така се утвърждава като най-голямата агенция в България, предоставяща информация за работа в селското стопанство във Великобритания.

През 2014-та година IBC е избрана за основен представител на една от водещите компании за подбор на работна ръка във Великобритания. В последствие, IBC става основен представител на още няколко британски агенции-лидери на пазара на подбор на персонал в различни сфери.

Партньорите ни са лицензирани от няколко ключови организации, контролиращи наемането на работна ръка: The Recruitment and Employment Confederation (REC), Gangmasters and Labour Abuse Authority (GLAA), The Employment Related Services Association, The Institute of Employability Professionals and the Association of Labour Providers (ALP).

IBC е една от компаниите с най-богато портфолио от държави, в които е изпращала свои участници – Великобритания, САЩ, Нидерландия, ГерманияФранция, Гърция, Южна Африка и Нова Зеландия.

Защо изберете нас?

  • Защото опитът, натрупан през последните 23 години, ни позволява да познаваме процеса по-добре от всеки друг на пазара.
  • Защото сме единствената агенция, която е работила по всички схеми на правителството на Великобритания, позволяващи работа с работно разрешително.
  • Защото сме сред първите агенции в България, лицензирани от GLAA (The Gangmasters and Labour Abuse Authority), създаденa в защита на правата на работниците. За периода от близо 10 години, в които притежаваме лиценз, сме доказали пред партньорите си и на лицензиращата организация, че винаги работим съобразно изискванията и в полза на работника.
  • Защото дейността ни по програмите за САЩ е под контрола на Държавния Департамент на САЩ.
  • Защото екипът ни е изграден от доказани специалисти, които, като бивши участници в програмите, имат опит и “отвътре”.
  • Защото в екипа ни на всички нива работят точните специалисти с необходимия образователен ценз.
  • Защото сме първата агенция в България, която даде възможност за абсолютно безплатно кандидатстване по програмите за Великобритания, без никакви скрити такси и комисионни.
  • Защото сме гъвкави по отношение на организирането на транспорта на участниците до Великобритания – при нас на участника се предоставя избор за начина на пътуване и никой по никакъв начин не бива задължен да избере транспорт, осигурен от IBC.
  • Защото сред приоритетите ни са персоналното отношение към всеки клиент, както и да можем да предоставим услуга, съобразена с индивидуалните потребности на всеки.


За нас ще е удоволствие и чест да работим заедно!
Eкипът на IBC


Контакти

Телефон

02/4020 804; 02/4020 802

Уебсайт

http://goo.gl/v8e2R7
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Ай Би Си Студентски обмен ООД