Добавено в твоите Избрани обяви

ТЕХНОСИМ ЕАД

Разглеждания: 4 380

За компанията

Техносим е български производител на бетонови продукти, основан в началото на 2007г. При осъществяване на проекта се има предвид нуждата от качествено и високотехнологично местно производство, което да задоволява строителната индустрия и пазара на строителни материали в България. Техносим стартира производство през май 2008г.
Заводът на Техносим, намиращ се в кв. Враждебна в София, се простира на 25 000 кв.м. Заводът е напълно автоматизиран и оборудван с качествени машини на водещите в тази област производители Hess Maschinenfabrik Gmbh & Co KG - Германия и ABECE AB - Швеция.
Фирмата произвежда разнообразна гама бетонови продукти- керемиди; половинки и странични керемиди; капаци; крайни и начални капаци; тройници и четворници; вибропресовани павета; бордюри; тротоарни плочки; улеи, паркинг елементи; тухли и коминни тела. 

Продуктите са тествани в сертифицирани лаборатории, деклариращи съответстието им със стандартите БДС EN 1338/ 1339/ 1340 за настилките и бордюрите и БДС EN 490 за керемидите. 

Контакти

Телефон

024341931

Уебсайт

http://www.technocim.com
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ТЕХНОСИМ ЕАД