Добавено в твоите Избрани обяви

Topola Skies

Разглеждания: 3 126

За компанията

Разположен над един от най-красивите Черноморски заливи, сред живописни крайбрежни хълмове, с приказна гледка към безкрайните води на Черно море - ваканционен комплекс "Топола Скайс” е притегателно място за семейна почивка на много туристи.

„Топола Скайс” се намира на едно от най-китните места по нашето Черноморие, на около 60 км северно от Варна и на около 17 км южно от нос Калиакра.

„Топола Скайс” съчетава лукс и природа. Комплексът разполага с просторни и напълно обзаведени апартаменти. На разположение на гостите са два отопляеми и идеално чисти басейна, Уелнес и Релакс център, както и уникален DREAM SPA център, пресъздаващ автентична българска атмосфера.

Работещите при нас служители се радват не само на прекрасна обстановка, но и на коректно отношение и много добри условия на труд. Ние се стремим да поддържаме мотивацията на хората чрез създаване на добра организация на труд, конкурентно заплащане, гъвкава бонусна система и социални придобивки.

Във фирмата има разработени писмени правила и процедури за всички процеси. Стремим се да подобряваме стила на работа всяка година. След всеки изминал сезон инвестираме в подобрения на комплекса, което усъвършенства нашия туристически продукт и води компанията към непрескъснат просперитет. Имаме стабилен мениджърски екип.

При нас работят много добри професионалисти, но също така сме отворени да даваме възможност на много млади хора да се учат и развиват в нашата компания!

 


Контакти

Телефон

052575031, 052575000

Уебсайт

http://www.topolaskies.com

Facebook

https://www.facebook.com/Topola-Skies-666321583416716/?hc_ref=SEARCH&fref=nf
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Topola Skies