Добавено в твоите Избрани обяви

Alpha Call Bulgaria S.A.

Разглеждания: 2 413
Alpha Call Bulgaria S.A.

За компанията

Алфа Кол България АД е създадена през Март 2015г. от малък екип от енергични, иновативно мислещи професионалисти. Притежавайки завиден опит в кол център бизнеса, продажби и оперативен мениджмънт ние се стремим да станем нещо повече от предпочитан доставчик на услуги свързани с комуницацията с Вашите клиенти. Ние желаем да сме Ваш ценен и доверен Партньор!

Постигаме това, като се придържаме към следните фондаментални принципи:

  • Разбираме нуждите на клиентите си, за да можем да създадем най- подходящото и работещо решение.
  • Доставяме топ резултати чрез високи стандарти за качество. Управляваме нашият екип и ресурси по начин, който ни позволява да доставяме оптимални резултати и в същото време поддържайки високя стандарт, които е необходим за системно
  • Винаги се стремим да подобряваме. Винаги има начин, нещо да се направи по-добре, по- бързо и по- ефективно. Иние винаги търсим този начин, за да подобрим нашите процеси, нашите хора и резултати.
  • Грижим се за екипа си. Искаме да държим хората си щастливи, мотивирани и добре оборудвани, за да могат те да дадат най- доброто от себе си в работата.

Как може да спечелите, работейки с нас:

  • Ще подобрите комуникационните си умения/ ще станете отличен комуникатор . Ще Ви научим да използвате техники за ефективна вербална комуникация, така че Вашите думи и звученето на гласа Ви да могат да въздействат на публиката/слушателите.Ще прилагате тези техники в ежедневната си работа.
  • Ще се научите да продавате. Ние некрекъснато се опитваме да продаваме. По- често от продажбата на продукти и услуги, ние се опитваме да въздействаме на околните да постъпват по начин, по който ние бихме желали, приемайки нашите предложения, ние продаваме нас самите. Ще Ви научим как да правите това по- добре. Ще изградим „Търговеца“ във Вас самите! Търговските умения са ценен актив, които да притежавате независимо къде и какво правите.
  • Ще се научите да работите с хора в екип. Ще бъдете част от екипа или ще го ръководите. Много често, Вашите лични резултати ще се отразяват на екипа Ви и на обстановката около Вас.Това ще Ви даде възмжност да разберете какво означава екипна динамика.
  • Ще получите обещаващи кариерни възможности. Ще разберете,че имаме изграден модел за кариерно развитие за екипа си. Ако сте готови да работите отдадено и да докажете себе си със сигурност имате много добро бъдеще в екипа на Алфа Кол.
И всичко това докато получавате отлично заплащане!

Контакти

Адрес

Согия 1113, бул. Цариградско шосе 101 / Виж на картата

Телефон

+359 2 9040576

Уебсайт

http://www.alphacall.bg/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Alpha Call Bulgaria S.A.

Согия 1113, бул. Цариградско шосе 101